Jag gillar verkligen våran funkis 2a, men vi har växt ur den och det är dags att kolla efter något nytt. I mitt nästa hem så har jag inspirerats av 50 tal, klassiska Bruno Mathsson möbler, teak och ljusare väggar och mattor. Jag skulle inte ha något emot den här dagbädden heller..

"I really like our apartment, but we've outgrown it and it's time to look for something new. In my next home, I have been inspired by the 50's, classic Bruno Mathsson furniture, teak and muted colors on walls and carpets. I would not mind this day bed either."

Jag gillar verkligen våran funkis 2a, men vi har växt ur den och det är dags att kolla efter något nytt. I mitt nästa hem så har jag inspirerats av 50 tal, klassiska Bruno Mathsson möbler, teak och ljusare väggar och mattor. Jag skulle inte ha något emot den här dagbädden heller..

"I really like our apartment, but we've outgrown it and it's time to look for something new. In my next home, I have been inspired by the 50's, classic Bruno Mathsson furniture, teak and muted colors on walls and carpets. I would not mind this day bed either."

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page