Vad är Minimalism? Skandinaviskt enkelhet, avskalat och genomtänkt är några ord som ofta förknippas med minimalism! För mig är minimalism en livsstil, att omge sig med färre saker som inte pockar på uppmärksamhet ger mig lugn i själen. Jag följer inte trender utan har år efter år satsat på en bra basgarderob, få plagg som är lätta att kombinera och som håller över tid.
Jag skulle inte säga att jag shoppar speciellt mycket eller känner att jag saknar något direkt.. och som en vän sa till mig här om dagen, man behöver ju egentligen ingenting, så sant! Däremot så är det viktigt att unna sig nått fint ibland, och för mig handlar det mest om att addera sånt som jag saknar till basgarderoben eller hemmet.

"What is Minimalism? Scandinavian simplicity, uncluttered and well thought is words that often associated with minimalism! To me, minimalism is a way of life, to live with fewer things that do not attract attention, gives me peace to the soul. 
I do not follow trends, but have invested in a good base closet, few items that are easy to combine and last over time. I would not say that I shop very much or feel that i´m missing something .. and as a friend told me the other day, you do not really need anything, so true! On the other hand, it's important to treat yourself sometimes, and for me it's all about adding something that I miss to my base closet or my home."

Photo credit Note Magazine
Vad är Minimalism? Skandinaviskt enkelhet, avskalat och genomtänkt är några ord som ofta förknippas med minimalism! För mig är minimalism en livsstil, att omge sig med färre saker som inte pockar på uppmärksamhet ger mig lugn i själen. Jag följer inte trender utan har år efter år satsat på en bra basgarderob, få plagg som är lätta att kombinera och som håller över tid.
Jag skulle inte säga att jag shoppar speciellt mycket eller känner att jag saknar något direkt.. och som en vän sa till mig här om dagen, man behöver ju egentligen ingenting, så sant! Däremot så är det viktigt att unna sig nått fint ibland, och för mig handlar det mest om att addera sånt som jag saknar till basgarderoben eller hemmet.

"What is Minimalism? Scandinavian simplicity, uncluttered and well thought is words that often associated with minimalism! To me, minimalism is a way of life, to live with fewer things that do not attract attention, gives me peace to the soul. 
I do not follow trends, but have invested in a good base closet, few items that are easy to combine and last over time. I would not say that I shop very much or feel that i´m missing something .. and as a friend told me the other day, you do not really need anything, so true! On the other hand, it's important to treat yourself sometimes, and for me it's all about adding something that I miss to my base closet or my home."

Photo credit Note Magazine

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page