Jag är lite besatt av den här kappan av Totême, den är verkligen helt fantastisk och får mig att längta till hösten. Totême´s höstkollektion är den bästa dom har gjort hittills enligt mig, jag älskar den lätt överdimensionerade tröjan och byxorna.. vill ha allt!

"I'm a bit obsessed with this coat by Totême, it's really amazing and makes me long for the falls. Totême's autumn collection is the best they've done so far according to me, I love the slightly oversized sweater and those pants .. i want everything!"

Jag är lite besatt av den här kappan av Totême, den är verkligen helt fantastisk och får mig att längta till hösten. Totême´s höstkollektion är den bästa dom har gjort hittills enligt mig, jag älskar den lätt överdimensionerade tröjan och byxorna.. vill ha allt!

"I'm a bit obsessed with this coat by Totême, it's really amazing and makes me long for the falls. Totême's autumn collection is the best they've done so far according to me, I love the slightly oversized sweater and those pants .. i want everything!"

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page