Jag älskar skrynkligt linne, och har inte alls tröttnat! Tell me more har ett riktigt fint och prisvärt linnesortiment. Vi säljer kuddfodralen på Perspective Studio och jag skulle vilja utöka med två stora kuddar att ha i sängen!

Nu går jag in på min sista vecka innan semestern och vädret kunde inte vara bättre, så snart ligger även jag på stranden.. snart ;)

"I love wrinkled linen, and not at all tired! Tell me more has a really nice and affordable linen range. we sell the covers on Perspective Studio and i would like to extend with two large cushions for the bed!

Now I go on my last week before vacay and the weather could not be better, so soon I'm on the beach .. soon" ;)

Photo credit Tell me more

Jag älskar skrynkligt linne, och har inte alls tröttnat! Tell me more har ett riktigt fint och prisvärt linnesortiment. Vi säljer kuddfodralen på Perspective Studio och jag skulle vilja utöka med två stora kuddar att ha i sängen!

Nu går jag in på min sista vecka innan semestern och vädret kunde inte vara bättre, så snart ligger även jag på stranden.. snart ;)

"I love wrinkled linen, and not at all tired! Tell me more has a really nice and affordable linen range. we sell the covers on Perspective Studio and i would like to extend with two large cushions for the bed!

Now I go on my last week before vacay and the weather could not be better, so soon I'm on the beach .. soon" ;)

Photo credit Tell me more

Skicka en kommentar

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page