Som jag nämnt tidigare så slår jag ytterligare ett slag för basgarderoben. jag rensar ur garderoben varje säsong och kommer på mig själv med att alltid fastna för plagg som kan kombineras. Den vita skjortan är en lifesaver, jag känner mig alltid lagom välklädd med den. Däremot så räknade jag till 6 par svarta byxor, lite olika modeller men ändå, nästa inköp blir ett par beiga eller krämvita byxor som ovan.

"I´m cleaning out my closet every season and will find myself to always stick to the clothes that can be combined. The white shirt is a lifesaver, I always feel well dressed with it. On the other hand, I counted on 6 pairs of black pants, some different models but still the next purchase will have to be a pair of beige or cream-white pants as above."

Photo credit Filippa K

Som jag nämnt tidigare så slår jag ytterligare ett slag för basgarderoben. jag rensar ur garderoben varje säsong och kommer på mig själv med att alltid fastna för plagg som kan kombineras. Den vita skjortan är en lifesaver, jag känner mig alltid lagom välklädd med den. Däremot så räknade jag till 6 par svarta byxor, lite olika modeller men ändå, nästa inköp blir ett par beiga eller krämvita byxor som ovan.

"I´m cleaning out my closet every season and will find myself to always stick to the clothes that can be combined. The white shirt is a lifesaver, I always feel well dressed with it. On the other hand, I counted on 6 pairs of black pants, some different models but still the next purchase will have to be a pair of beige or cream-white pants as above."

Photo credit Filippa K

1 comment

  1. I definitely agree, the white shirt is a life saver!! Great post and thanks for sharing x

    Millie x
    http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/07/los-angeles-day-no1.html

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page