Jag har gått på Yoga i några månader nu och är totalt förälskad, jag har aldrig mått så bra som jag gör när jag kommer hem ifrån ett yogapass. I vår stressiga vardag med ständigt uppdaterade flöden med perfekta bilder på sociala medier så behöver vi verkligen mer tid för oss själva att koppla ner och som min yogalärare säger "ge oss denna tid åt oss själva."

Motsatsen till vårt snabba flöde tror jag är att försöka att hitta tillbaka till det som verkligen betyder något, det genuina..

Christy Turlington har gjort en intervju i Harpers Bazaar som jag verkligen gillar, läs den här

Ha en riktigt fin måndag! Namaste


"I have practiced Yoga for a few months now and am totally in love, I have never felt as good as I do when I get home from a yoga class. In our stressful everyday life with constantly updated flows with perfect images on social media, we really need more time for ourselves to relax and as my yoga teacher says "give us this time to ourselves."

The opposite of our fast flow life, i think is to trying to find back to what really means something, the genuinely ..

Christy Turlington has done an interview in Harpers Bazaar that I really like, read it here

Have a really nice monday! NamasteJag har gått på Yoga i några månader nu och är totalt förälskad, jag har aldrig mått så bra som jag gör när jag kommer hem ifrån ett yogapass. I vår stressiga vardag med ständigt uppdaterade flöden med perfekta bilder på sociala medier så behöver vi verkligen mer tid för oss själva att koppla ner och som min yogalärare säger "ge oss denna tid åt oss själva."

Motsatsen till vårt snabba flöde tror jag är att försöka att hitta tillbaka till det som verkligen betyder något, det genuina..

Christy Turlington har gjort en intervju i Harpers Bazaar som jag verkligen gillar, läs den här

Ha en riktigt fin måndag! Namaste


"I have practiced Yoga for a few months now and am totally in love, I have never felt as good as I do when I get home from a yoga class. In our stressful everyday life with constantly updated flows with perfect images on social media, we really need more time for ourselves to relax and as my yoga teacher says "give us this time to ourselves."

The opposite of our fast flow life, i think is to trying to find back to what really means something, the genuinely ..

Christy Turlington has done an interview in Harpers Bazaar that I really like, read it here

Have a really nice monday! Namaste


Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page