Lusten och inspiration som jag alltid har känt av att blogga har inte riktigt varit på topp på senaste tiden, jag har väl tänkt att jag har haft en svacka och att inspirationen och glädjen säkert kommer tillbaka men tyvärr så har det inte känts så..

Jag började blogga för snart 8 år sedan och under den resan har jag träffat så otroligt mycket varma och underbara människor som jag säkert inte har haft möjlighet att träffa i annat fall, en del har utvecklats till riktig vänskap. Bloggen har varit en stor del av mitt liv i så många år, så det är med sorg i hjärtat jag lägger den åt sidan och går vidare med nästa kapitel i mitt liv.
Jag vill passa på att tacka alla läsare och bloggkollegor för all kärlek och alla fina kommentarer under dessa år..
Från Rum för två, Living by, All is pretty till Sunday selection..
Sunday selection lever kvar som tumblr och ni är varmt välkomna att besöka mig där istället!

Tack! 

The desire and inspiration as I have always felt of blogging has not really been on top lately. I have thought that in time the inspiration and joy will certainly come back but unfortunately that´s not the case.

I started blogging for almost 8 years ago and during that time, I have met so much warm and wonderful people, some of them have developed into real friendship. 
The blog has been a big part of my life for so many years, so it is with sadness I put it aside and move on to the next chapter in my life.
I want to take opportunity to thank all colleagues and readers for all the love and nice comments during these years ..
From Rum för två, Living by, All is pretty to the Sunday selection ..
Sunday Selection lives on as tumblr, and you are welcome to visit me there instead!

Thanks! ♥
/AnnieLusten och inspiration som jag alltid har känt av att blogga har inte riktigt varit på topp på senaste tiden, jag har väl tänkt att jag har haft en svacka och att inspirationen och glädjen säkert kommer tillbaka men tyvärr så har det inte känts så..

Jag började blogga för snart 8 år sedan och under den resan har jag träffat så otroligt mycket varma och underbara människor som jag säkert inte har haft möjlighet att träffa i annat fall, en del har utvecklats till riktig vänskap. Bloggen har varit en stor del av mitt liv i så många år, så det är med sorg i hjärtat jag lägger den åt sidan och går vidare med nästa kapitel i mitt liv.
Jag vill passa på att tacka alla läsare och bloggkollegor för all kärlek och alla fina kommentarer under dessa år..
Från Rum för två, Living by, All is pretty till Sunday selection..
Sunday selection lever kvar som tumblr och ni är varmt välkomna att besöka mig där istället!

Tack! 

The desire and inspiration as I have always felt of blogging has not really been on top lately. I have thought that in time the inspiration and joy will certainly come back but unfortunately that´s not the case.

I started blogging for almost 8 years ago and during that time, I have met so much warm and wonderful people, some of them have developed into real friendship. 
The blog has been a big part of my life for so many years, so it is with sadness I put it aside and move on to the next chapter in my life.
I want to take opportunity to thank all colleagues and readers for all the love and nice comments during these years ..
From Rum för två, Living by, All is pretty to the Sunday selection ..
Sunday Selection lives on as tumblr, and you are welcome to visit me there instead!

Thanks! ♥
/Annie

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page