Nu har jag städat ut julen och lagom till det så kom ljuset tillbaka med snön. Jag älskar verkligen julen, men lika skönt är det att få städa bort den, jag brukar vara ganska tidig med det, redan på nyårsdagen så brukar allt vara borta. Nu längtar jag efter jordiga beiga färger, mossgrönt och mörkt trä.

Now I long for earthy colors of beige, moss green and dark wood.


Nu har jag städat ut julen och lagom till det så kom ljuset tillbaka med snön. Jag älskar verkligen julen, men lika skönt är det att få städa bort den, jag brukar vara ganska tidig med det, redan på nyårsdagen så brukar allt vara borta. Nu längtar jag efter jordiga beiga färger, mossgrönt och mörkt trä.

Now I long for earthy colors of beige, moss green and dark wood.

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page