Jag hoppas ni har haft en riktigt skön jul, och att ni har fått njuta av lite ledig tid med nära och kära. Nu har jag äntligen uppdaterat min portfolio. Och här är ett smakprov på ett jobb jag och Sara Medina Lind gjorde i höstas för Rum hemma, flera bilder hittar ni här

I hope you've had a really nice Christmas holiday, and that you have got to enjoy some free time with loved ones. Now I finally updated my portfolio. And here's a sneak peek of a job me and Sara Medina Lind did this fall for Rum hemma, more pics can be found here

Styled by me and photographed by Sara Medina Lind

Jag hoppas ni har haft en riktigt skön jul, och att ni har fått njuta av lite ledig tid med nära och kära. Nu har jag äntligen uppdaterat min portfolio. Och här är ett smakprov på ett jobb jag och Sara Medina Lind gjorde i höstas för Rum hemma, flera bilder hittar ni här

I hope you've had a really nice Christmas holiday, and that you have got to enjoy some free time with loved ones. Now I finally updated my portfolio. And here's a sneak peek of a job me and Sara Medina Lind did this fall for Rum hemma, more pics can be found here

Styled by me and photographed by Sara Medina Lind

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page