Den här soffan från Studio Oliver Gustav är verkligen helt perfekt. Formerna, materialet och färgen. Själv har jag en mörkgrå soffa som jag funderar på att klä om eller uppdatera med ett ljust linnetyg. Har tittat på Ikeas Aina i metervara. Den här soffan den kan jag bara drömma om.. eller råna en bank :)

This dream sofa from Studio Oliver Gustav is just perfect.

Pic Studio Oliver Gustav

Den här soffan från Studio Oliver Gustav är verkligen helt perfekt. Formerna, materialet och färgen. Själv har jag en mörkgrå soffa som jag funderar på att klä om eller uppdatera med ett ljust linnetyg. Har tittat på Ikeas Aina i metervara. Den här soffan den kan jag bara drömma om.. eller råna en bank :)

This dream sofa from Studio Oliver Gustav is just perfect.

Pic Studio Oliver Gustav

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page