Jag älskar verkligen den här årstiden, färgerna är magiska..är också sugen på att plocka in lite av den här färgskalan i mitt hem. Nu har jag visserligen valt en grå färgskala men tänker att textilier och keramik gärna får ha en lite varmare ton.  fast handen på hjärtat så vet jag hur svårt det är, och hur jag alltid faller tillbaka på dom trygga färgvalen, även i garderoben så försöker jag addera lite färg men det blir liksom aldrig riktigt bra ;) Jag får kanske nöja mig med den vackra färgpaletten utanför mitt fönster istället.

I really love this time of year, the colors are magical .. i´m also eager to pick up a bit of this color scheme in my home. But i know how difficult it is, and how I always fall back on them safe color choices, perhaps i should settle with the beautiful color palette outside my window.

Pic: My Pinterest
Jag älskar verkligen den här årstiden, färgerna är magiska..är också sugen på att plocka in lite av den här färgskalan i mitt hem. Nu har jag visserligen valt en grå färgskala men tänker att textilier och keramik gärna får ha en lite varmare ton.  fast handen på hjärtat så vet jag hur svårt det är, och hur jag alltid faller tillbaka på dom trygga färgvalen, även i garderoben så försöker jag addera lite färg men det blir liksom aldrig riktigt bra ;) Jag får kanske nöja mig med den vackra färgpaletten utanför mitt fönster istället.

I really love this time of year, the colors are magical .. i´m also eager to pick up a bit of this color scheme in my home. But i know how difficult it is, and how I always fall back on them safe color choices, perhaps i should settle with the beautiful color palette outside my window.

Pic: My Pinterest

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page