Jag har velat göra om här hemma en längre tid, men har stått i valet och kvalet om färgval, men nu har jag verkligen fastnat för en ljusgrå kulör med en liten linblomsgrön ton i mitt kök. Väljer mellan Jotun ncs kod 2903-y30r eller Alcros ad:grey drivved, båda är snarlika men Jotun har en lite varmare ton. Eftersom mitt kök är väldigt litet med separat matplats så tror jag det blir fint att ha samma färg även där.

Sen är jag galet sugen på linnegardiner i sovrummet, vill även där ha en mörkare färg på väggarna, målade vardagsrummet i Jotun vallmofrö tidigare i år och är så nöjd med färgvalet, den känns så varm och ombonad men ändå inte för mörk. I sovrummet vill jag ha en ljusare grå, lutar lite åt Jotun 2903-y30r här också.

På önskelistan står förutom badkar.. keramik, det kan man aldrig ha för mycket av, Den här tekannan designad av Signe Persson-Melin står högt på önskelistan, samt drömlampan Atollo. Nytt ljud behövs verkligen här hemma och en Marshall högtalare skulle inte vara fel..

Provar att skriva på svenska ett tag och känna efter lite hur det känns!

This is my moodboard and wishlist for september. I like to add some more grey´s, dreaming about handmade pottery and some classic design items.

Bildkollage från Pinterest
Jag har velat göra om här hemma en längre tid, men har stått i valet och kvalet om färgval, men nu har jag verkligen fastnat för en ljusgrå kulör med en liten linblomsgrön ton i mitt kök. Väljer mellan Jotun ncs kod 2903-y30r eller Alcros ad:grey drivved, båda är snarlika men Jotun har en lite varmare ton. Eftersom mitt kök är väldigt litet med separat matplats så tror jag det blir fint att ha samma färg även där.

Sen är jag galet sugen på linnegardiner i sovrummet, vill även där ha en mörkare färg på väggarna, målade vardagsrummet i Jotun vallmofrö tidigare i år och är så nöjd med färgvalet, den känns så varm och ombonad men ändå inte för mörk. I sovrummet vill jag ha en ljusare grå, lutar lite åt Jotun 2903-y30r här också.

På önskelistan står förutom badkar.. keramik, det kan man aldrig ha för mycket av, Den här tekannan designad av Signe Persson-Melin står högt på önskelistan, samt drömlampan Atollo. Nytt ljud behövs verkligen här hemma och en Marshall högtalare skulle inte vara fel..

Provar att skriva på svenska ett tag och känna efter lite hur det känns!

This is my moodboard and wishlist for september. I like to add some more grey´s, dreaming about handmade pottery and some classic design items.

Bildkollage från Pinterest

Post a Comment

Thank you for your comments!
if you have any questions please email me.

Annie

Contact

© SUNDAY SELECTION
Design by The Basic Page